6.5.15

Άντα Λιβιτσάνου: Mιλά, πρώτη φορά μετά το “μυστικό” γάμο της, για τις δύο τούρτες, την πρόταση και το ταξίδι του μέλιτος!

Η Άντα Λιβιτσάνου έζησε το δικό της παραμύθι στο πλευρό του αγαπημένου της, Στάθη Σπηλιωτόπουλο. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, η Wendy παντρεύτηκε τον Peter Pan της! Η όμορφη ηθοποιός και πλέον επιχειρηματίας (αφού είναι ιδιοκτήτρια του Ada's little kitchen στη Γλυφάδα) έζησε το γάμο της έτσι όπως τον ονειρευόταν κι ακόμα καλύτερα, όπως εκμυστηρεύεται στο TLIFE. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον “μυστικό” γάμο στη Σαρωνίδα, μας περιγράφει πώς το οργάνωσε, μας μιλάει για τις δύο τούρτες που έφτιαξε με τα χεράκια της και για τα επόμενα σχεδιά της... ως νιόπαντρη! 



Πώς το πήρες απόφαση να παντρευτείς;
Δεν χρειαζόταν να το πάρω απόφαση γιατί οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο γάμος είναι ένας εορτασμός της αγάπης και θέλαμε να το κάνουμε.

Σου έκανε παραδοσιακή πρόταση γάμου;
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς παραδοσιακή! 

Εννοώ να γονατίσει και να σου δώσει το μονόπετρο, όπως στον κινηματογράφο.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι η κάθε πρόταση γάμου κρύβει την μοναδικότητα της. Ήταν πάντως πολύ όμορφα.

Έγιναν όλα έτσι όπως τα ονειρεύτηκες;
Καλύτερα! Με υπέροχη ενεργεία από τις οικογένειες και τους φίλους μας. Ήρεμα και χαρούμενα.


Πώς κατάφερες να το κρατήσεις “μυστικό”;
Με πολύ κόπο και οργάνωση! (γέλια) Αλλά οι δικοί μας άνθρωποι δεν υπήρχε περίπτωση να διαρρεύσουν το νέο γιατί ήξεραν ότι θέλαμε να απολαύσουμε το μυστήριο με τον δικό μας τρόπο.

Το νυφικό και το styling ήταν δικές σου ιδέες;
Το νυφικό έγινε σε συνεργασία με τους Celebrity Skin φυσικά με την αίσθηση που ήθελα να του δώσω, είμαι και λιοντάρι μην ξεχνάς - control freak, και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό.
Όσον αφορά τα μαλλιά και το make up με κλειστά μάτια αφέθηκα στον Ρένο Πολίτη που για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του. Ωραία, ρομαντικά μαλλιά και beauty make up χωρίς πολλά πολλά. Γενικά θεωρώ ότι στην εκκλησιά πρέπει να πηγαίνεις ο εαυτός σου. Όχι μια εκδοχή που ο άλλος δεν έχει δει ποτέ. (δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το νυφικό)


Να φανταστώ τα γλυκά και τις τούρτες τα έφτιαξες μόνη σου.
Εννοείται και σύντομα θα επανέλθω με φωτογραφίες και από τις 2 τούρτες!

Σε άγχωσε περισσότερο το να φτιάξεις γλυκά για σένα και ειδικά την τούρτα του γάμου σου;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι να πρωτοφτιάξω! Η γεύση ήταν φυσικά red velvet και στις δυο. Η πρώτη ήταν με όλα τα κατοικίδια μας επάνω και η άλλη με τον Peter Pan και την wendy ντυμένη με χρυσό glitter (pixie dust). Eίμαι μεγάλη φαν του retro μίνιμαλ.
Γλυκά, εκτός από τις τούρτες, υπήρχαν πολλά και ανάμεσα τους του επιτυχημένο Auntie Marys, το τιραμισού , η bitter rum mouse, lavender cupcakes και πολλά ακόμα.

Ο γάμος σημαίνει και άμεσα σχέδια για οικογένεια;
Αυτό είναι κάτι που μόνο ο Θεός γνωρίζει άρα περιμένουμε να μας εκπλήξει με τα σχέδιά του.

Ταξίδι του μέλιτος έχετε αποφασίσει πού θα πάτε;

Δεν θα πάμε άμεσα λόγω μαγαζιού αλλά ελπίζω το Φθινόπωρο να φύγουμε οδικώς και σίγουρα θα πάμε Ευρώπη. 

By TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...