25.2.16

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύπτει αν έχει καλέσει τον Πέτρο Κωστόπουλο στο The 2Night Show!

Μετρά 25 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Μέσα σε αυτά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει την τύχη να ζήσει κάποιες από τις πιο δυνατές στιγμές του και να απολαύσει την επιτυχία που ονειρεύεται κάθε παρουσιαστής στο ξεκίνημά του. Από το 1991 μέχρι σήμερα συνεχίζει να κάνει με συνέπεια αυτό που αγαπάει και να επιβραβεύεται από τον πιο δύσκολο κριτή, που δεν είναι άλλος από τον κοινό.

Φέτος, έχει καταφέρει να κερδίσει πέρα από το κοινό και τους τηλεκριτικούς. Το “The 2Night Show” είναι ένα από τα καλύτερα χαρτιά του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της επαγγελματικής του πορείας. Το χαίρεται πολύ και όσο κλισέ και να ακούγεται, αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο ίδιος είναι πιο απελευθερωμένος και άνετος και κάνει τους καλεσμένους του να ανοιχτούν. Απαντούν ακόμα και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις και την επόμενη μέρα αποσπάσματα της εκπομπής παίζουν σε όλα τα media. Το TLIFE βρέθηκε πρόσφατα στα παρασκήνια των γυρισμάτων του “The 2Night Show”.



Καταγράψαμε όλη την προετοιμασία του Γρηγόρη πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους του και παράλληλα του ζητήσαμε να μας πει μερικά πράγματα για την εκπομπή. Του ζητήσαμε αρχικά να μοιραστεί μαζί μας την πιο έντονη τηλεοπτική στιγμή μέχρι τώρα.
Πίστεψέ με όλες οι στιγμές στο 2Nigth Show είναι έντονες. Και το εννοώ αυτό, δεν το λέω τυπικά. Άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Αλλά αυτή η ιστορία του να μιλάς με έναν άνθρωπο τετ α τετ μέσα στη νύχτα και να προσπαθείς να βγάλεις τα εσώψυχά του, να τον νιώσεις και να τον καταλάβεις, δημιουργεί μόνο έντονα συναισθήματα”, εξηγεί.



Και έχει δίκιο! Ακόμα και για μας, που στεκόμαστε απέναντι από την μικρή οθόνη με την ψυχραιμία του τηλεθεατή, είναι δύσκολο να διαλέξουμε την καλύτερη στιγμή του ή τον καλύτερο καλεσμένο. Όσοι πέρασαν είπαν πράγματα που μας άγγιξαν, άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο.

Ποιον από τους καλεσμένους που έχουμε δει θα ήθελες να καλέσεις ξανά και ξανά; “Δεν θα σου πω ονόματα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα αδικήσω κάποιους. Γενικά πάντως, όλους αυτούς που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και δεν είναι σοβαροφανείς. Κι ευτυχώς, μέχρι τώρα πέρασαν αρκετοί τέτοιοι.”
 


Κάνοντας ένα γρήγορο flashback μετράμε στους καλεσμένους τους τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν είχε τη δυνατότητα να επεκταθεί κι εκτός συνόρων, ποιον θα ήθελε από τους σταρ του εξωτερικού να έχει απέναντι σου. “Για να σου είμαι ειλικρινής, σχεδόν όλους! Όλη αυτή το ακομπλεξάριστη φιλοσοφία που έχουν όταν δίνουν συνέντευξη την θαυμάζω και την έχω ανάγκη για να μπορέσω να πάρω μια καλή συνέντευξη”, απαντά.

“Και ξέρεις σε τι καταλήγω μετά από τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά; Ότι όσο πιο ωραίος τύπος είναι ο συνεντευξιαζόμενος πάνω στην συνέντευξη, τόσο καλύτερος γίνεσαι κι εσύ. Και δυστυχώς στην Ελλάδα είναι λίγοι οι καλοί που ξέρουν να δίνουν συνεντεύξεις”, συνεχίζει.



Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην φέρουμε την κουβέντα και στον “ανταγωνισμό”. Πολλά ακούστηκαν τους περασμένους μήνες για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την “αντιγραφή” της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν εκφράζοντας την εκτιμήσή του στο πρόσωπο του παρουσιαστή και εξηγώντας το αυτονόητο. Αυτού του είδους οι εκπομπές δεν είναι κάτι καινούργιο στην τηλεόραση και στην Αμερική υπάρχουν εδώ και 50 χρόνια. Άποψη που συμμερίστηκε και ο Πέτρος δικαιώνοντάς τον σε δηλώσεις του.



Τα πράγματα ήρθαν όμως έτσι και ο Πέτρος επέστρεψε με το ίδιο format στην τηλεόραση. Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει τη διάθεση του Γρηγόρη απέναντί του.

Θα τον καλούσες στο “The 2Night Show”; “Εννοείται, τον έχω ήδη καλέσει! Μακάρι να έρθει! Και θα μπορούσε να έρθει σε μια εκπομπή που παίζει Πέμπτη, μιας και την Τετάρτη είμαστε «απέναντι».”

By TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...