9.10.14

Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκαλύπτει γιατί δεν θα είναι στο Dancing!

Για την εμφάνισή τους στο The Ace Of Hearts Tour ετοιμάζονται οι Onirama στην οποία έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη για το κοινό. Το δυναμικό συγκρότημα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι “Τι είναι αγάπη” για το οποίο τόσο γλυκά μας βασάνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έχουν κανένα άγχος για το μουσικό υπερθέαμα που θα πάρουν μέρος αλλά ανυπομονούν να δουν την ανταπόκριση του κόσμου στο νέο τους κομμάτι. Άκουσέ το εδώ!

Τελικά, ο frontman των Onirama κατάφερε να απαντήσει στην ερώτηση “τι είναι αγάπη”; “Αυτός ίσως είναι ο λόγος που κινείται η γη. Είναι ένα ερώτημα ρητορικό αλλά και ερώτημα που μπορείς να το απαντάς και στις καθημερινές στιγμές”, μας εκμυστηρεύτηκε ο Θοδωρής κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το The Grand Finale του φαντασμαγορικού show που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Tae Kwon Do.



Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σε στίχους και μουσική του ίδιου και σίγουρα το αγαπάει ιδιαίτερα. Είναι ένα κομμάτι που έχει την ενέργεια και την αισιοδοξία που έχουν όλα τα τραγούδια των Onirama αλλά ταυτόχρονα και εντελώς διαφορετικά στοιχεία. “Ναι, έχει ένα διαφορετικό στυλ και παρόλο που μοιάζει με καλοκαιρινό τραγούδι εμείς θέλαμε να μπούμε στον χειμώνα πιο αισιόδοξα. Το είχα και εγώ πολύ ανάγκη, ίσως να είναι αυθυποβολή ότι θέλω να είμαι καλά και μας άρεσε που είναι τόσο happy. Ταιριάζει με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στον καινούριο χώρο που θα βρισκόμαστε, με πιο χαλαρή διάθεση. Κι επειδή το έγραψα εγώ είναι και λίγο πιο προσωπικό”, μας λέει.

Ο καινούριος χώρος στον οποίο αναφέρεται είναι το πρώην Kalua όπου θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.”Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ο στόχος μας είναι η διασκέδαση. Ίσως είναι και λίγο πιο σκηνοθετικό”, μας αποκάλυψε ενώ συμπλήρωσε πως κάθε Πέμπτη θα εμφανίζονται στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη.



Ουσιαστικά, θα συνεχίσουν τα επιτυχημένα live που έκαναν όλο το καλοκαίρι! Μπορεί οι Onirama να μην ήταν σε όλους τους σταθμούς του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour αλλά δεν ζήλεψαν καθόλου. “Ήμουν σε κάποιες από τις πολύ δυνατές συναυλίες, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και περάσαμε καταπληκτικά. Είχαμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα με το group οπότε ισοσταθμίστηκε έτσι”, μας είπε.

Τέλος, ο Θοδωρής μας αποκάλυψε γιατί δεν θα είναι τελικά στο Dancing with the stars παρόλο που το όνομά του ακούστηκε τόσο έντονα. Ο λόγος είναι οι πολλές υποχρεώσεις που έχει! “Το συζητήσαμε και λόγω των παραστάσεων, των παιδιών και των ταξιδιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ όπως θα έπρεπε”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

By TLIFE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...