29.1.12

Α. Ανυφαντή: Αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου και πως νιώθει που θα γίνει μανούλα!

Η Άλκηστις Ανυφαντή ανέβηκε τα σκαλιά... του δημαρχείου με τον αγαπημένο της Γιώργο, ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του!

Η Μις Ελλάς βρίσκεται ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό. H όμορφη Άλκηστις μιλάει στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της και το πως έγινε η πρόταση γάμου.

Νιώθεις έτοιμη να γίνεις μανούλα; 

Δε νομίζω ότι μπορείς να νιώσεις πότε έτοιμη γι' αυτό τον ρόλο, πάντα έχεις τους φόβους και τις ανησυχίες για το αν θα τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Ήτ
αν στα σχέδιά σου να κάνεις παιδί; 
Ήξερα ότι σίγουρα ήθελα να προχωρήσω τη ζωή μου με τον Γιώργο! Τώρα για το πότε κι αν θα έρχονταν ένα παιδάκι, νομίζω ότι αυτό δε το σχεδιάζεις απλά έρχεται!και φυσικά χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό διότι ολοκληρώνει την ευτυχία μας!

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου στο μέλλον με πολλά παιδάκια; 
Για να είμαι ειλικρινής 2 παιδάκια θα ταν το ιδανικό για μένα, αλλά ως γνωστόν όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει μαζί μας!

Πως έγινε η πρόταση γάμου;
Ήμασταν για Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ και πάνω στην αλλαγή του χρόνου την ώρα που που πέφταν τα πυροτεχνήματα μου έκανε την πρόταση! Αν και για να είμαι ειλικρινής ήταν φυσικό επακόλουθο εφόσον είμαι έγκυος! (γέλια) Πότε ένιωσες ότι ο σύντροφός σου είναι ο άντρας της ζωής σου; 

Η χημεία μεταξύ μας φάνηκε απ το πρώτο λεπτό! Νομίζω ότι ήδη απ τον πρώτο μήνα είχαμε καταλάβει κι οι δυο μας ότι είχαμε βρει αυτό που θέλαμε!

Θεωρείς την οικογένεια ανασταλτικό παράγοντα για μία επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ; 
Αντιθέτως, θεωρώ ότι μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή είναι απαραίτητη βάση και θετικός παράγοντας και για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία! Άλλωστε όταν θέλουμε όλα γίνονται και συνδυάζονται!Φοβάσαι μήπως ο χώρος σε ξεχάσει το διάστημα που θέλεις να αφοσιωθείς στο μεγάλωμα του παιδιού σου; 
Είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή! Άλλωστε το έβλεπα απ την αρχή ως χόμπι,δε περίμενα ποτέ να βγάλω λεφτά απ' αυτό!

Το μόντελινγκ είναι ένα επάγγελμα που δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα. Τι θα ήθελες να κάνεις μετά από αυτό; 
Στα άμεσα μελλοντικά μου σχέδια είναι να σπουδάσω κάτι σχετικό με δημοσιογραφία γιατί με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της τηλεόρασης! Άλλωστε είμαι πολύ μικρή ακόμα και με πολλές προοπτικές! Απ' την άλλη έχω και το πτυχίο φυσικοθεραπείας! Δε με φοβάμαι!

By TLIFE