12.6.14

Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ… Τι είπαμε ακριβώς ότι κάνει το σύμπαν;

Έχεις ακούσει αυτή την φράση, είμαι σίγουρη, άπειρες φορές. Ίσως πάλι να την έχεις διαβάσει κι εσύ στο βιβλίο του Paulo Coelho «O Αλχημιστής».  Μπορεί να είσαι από αυτούς που την έχουν για μότο κιόλας. «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις».

/

Άσε μας! Κανένα σύμπαν και κανένας Coelho δεν συνωμοτεί για να γίνει κάτι που θέλεις πάρα πολύ. Το μόνο πράγμα που βοηθάει στο να γίνουν «μαγικά» είναι η σκληρή δουλειά και το πάθος για αυτό που κάνεις. Καμιά φορά βέβαια, η αναγνώριση της προσπάθειάς σου αργεί, αλλά πάντα έρχεται.

Είμαι αυτής της άποψης και πες με αθεράπευτη ρομαντική. Πιστεύω ότι ο καθένας, στο τέλος, δικαιώνεται για τον αγώνα του. Κι όπου βλέπουμε ανθρώπους να αγωνίζονται τίμια και παίζοντάς τα όλα για όλα, καλό είναι να τους βάζουμε ένα χεράκι… Με την καλή έννοια!

Φυσικά και δεν το ανέφερα τυχαία. Ένας τέτοιος άνθρωπος έπεσε πρόσφατα στην αντίληψή μου. Και τώρα να, βάζω το χεράκι μου... Ένας φίλος, που λες, μου έστειλε ένα βίντεο και με ρώτησε την άποψή μου. Πρόκειται για το teaser της ταινίας μικρού μήκους "Rocky Raccoon". Δες εδώ! Δεν χρειάζεται να σου πω ότι την αγάπησα. Την πίστεψα.

/

Ξέρω, υπάρχουν δεκάδες ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί έξω που αξίζουν μία ευκαιρία να φανεί η δουλειά τους. Στην εποχή μας, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν όλα τα ωραία πράγματα που έχουν στο κεφάλι τους. Ο Μιχάλης Αριστομενόπουλος όμως είχε την έμπνευση να κάνει μία ιντερνετική καμπάνια και την στηρίζει με πάθος. Δεν χρειάζεται κανένα σύμπαν. Χρειάζεται εσένα, να συνωμοτήσεις μαζί του. Sorry Paulo!

Αν θέλεις λοιπόν να βοηθήσεις τον αθώο Ρόκυ να λύσει το μυστήριο της ζωής του μπες εδώ! Έμεινε μόλις μία εβδομάδα για να πιάσει τον στόχο του.

P. S. Ψάξε στο YouTube το τραγούδι «Rocky Raccoon» των Beatles, στην ιστορία του οποίου είναι βασισμένη, κατά ένα μέρος, η ταινία.


By TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...