6.10.10

Ε. Καζαντζόγλου: Το νέο κορίτσι του "Φώτης και Μαρία: Live" στο TLIFE!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα μία από τους παρουσιαστές του Mad και αν και έχει μικρή πορεία μέσα στο χώρο ωστόσο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Το λαμπερό χαμόγελό της και ο αυθορμητισμός της είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Η ίδια έχει καταφέρει σιγά σιγά να εξελιχθεί και να φτάσει σήμερα να είναι σε ένα μεγάλο κανάλι δίπλα στην Μαρία Μπακοδήμου και στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

"Πραγματικά ήταν μία εξέλιξη στην επαγγελματική μου ζωή που δεν την είχα προγραμματίσει", υποστηρίζει η Έβελυν για την νέα της συνεργασία με το Star. "Νιώθω πολύ τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με όλο το team της εκπομπής. Είναι φοβεροί επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία και πάνω απ' όλα καλά παιδιά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πιστευώ αυτό φαίνεται!", συνεχίζει.

Η συνεργασία της με τον Φώτη και την Μαρία είναι "πολύ fun", όπως χαρακτηριστικά μας λέει. "Περνάω πολύ καλά, έχουν χιούμορ κι εκπληκτικές ιδέες, ποτέ δεν στερεύουν. Παρόλο που περάσαμε μία περίοδο πολύ stress γιατί ήταν η προετοιμασία της εκπομπής για να βγούμε αέρα, δεν ένιωσα ούτε μιά στιγμή ανασφαλής κι αυτό οφείλεται στα παιδιά είμαι ευγνώμων", αναφέρει η ίδια.

Θα ήθελε να παρουσιάσει δική της πρωινή εκπομπή; "Βαριέμαι εύκολα και οτιδήποτε καινούριο, διαφορετικό που δεν έχω ζήσει, σίγουρα με ενθουσιάζει και θέλω να δοκιμαστώ σε αυτό! Γι' αυτό και προσπαθώ κάθε μέρα στην δουλειά μου να δοκιμάζω κάτι που δεν έχω ξανακάνει!" Ωστόσο τονίζει πως δεν είναι παιδί των μεγάλων αλλαγών γιατί δένεται όταν είναι σε ένα ωραίο περιβάλλον χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τεστλαρει τιν εαυτό της κάθε μέρα σε κάτι καινούριο. Όσο για το που πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερη δηλώνει: "Μιλάω πάντα με πράξεις. Ο χρόνος θα δείξει. Θέλω να απολαύσω την νέα μου συνεργασία προς το παρόν!"
Μέχρι σήμερα η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν η συνεργασία της με τον
Jean Paul Gaultier στο Παρίσι, όταν έκλεισε τα 30 χρόνια του στον χώρο. "Οι στιγμές που έζησα σίγουρα είναι θα είναι από τις ιστορίες που θα έχω να λέω στα εγγόνια μου δίπλα στο τζάκι!", εξηγεί η ίδια αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον διάσημο σχεδιαστή κατά την διάρκεια που ασχολιόταν πιο πολύ με το μόντελινγκ.

Αυτή την περίοδο όπως μας εξηγεί δεν έχει προσωπική ζωή. "Οι φίλοι μου δείχνουν κατανόηση κι ελπίζω να μην με αποκληρώσουν", λέει αστειευόμενη. Πιστεύει ότι η προσωπικήζωήκαι πόσο μάλλον η υγιείς σχέσεις είναι ότι πιο όμορφο στηζωήενός ανθρώπου. "Μία ήρεμη σχέση και fun μόνο καλό μπορεί να κάνει ακόμα και στην επαγγελματική μου πορεία. Το πιστεύω και το θέλω! Απλά τώρα δεν θέλω να ταλαιπωρήσω κανέναν και γι 'αυτό δεν ξεκινάω κάτι", μας εξηγεί για την επιλογή της να είναι μόνη. Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που της μένει φροντίζει να τον μοιράζει στους ανθρώπους της, οι φίλοι της είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Συνήθως πηγαίνουν cinema,για φαγητό ή DVD στο σπίτι: "Δεν με νοιάζει τι θα κάνουμε, αρκεί να έχουμε καλή διάθεση! Και η ταβανοθεραπεία καλό κάνει που και που!"

Πώς είναι μία μέρα από την καθημερινότηντά της όμως; "Η μέρα μου σίγουρα δεν είναι βαρετή! Σηκώνομαι πάντα με μουσική ανάλογα με την διάθεση, ετοιμάζομαι, μπαίνω στο αμάξι και ξεκινάνε τα δρομολόγια. Πάω στο Star στις 8 το πρωί, ετοιμάζω τα βιντεάκια μου και στις 12 πάω στο Mad. Όταν τελειώσω ξαναγυρίζω στο Star όπου γίνονται οι τελικές προετοιμασίες πριν βγούμε στον αέρα." Από το πρωί λοιπόν τρέχει και θα συνεχίσει να το κάνει για ένα χρόνο ακόμα που θα είναι και στα δύο κανάλια. Μετά την δίωρη εκπομπή και τις απαραίτητες συζητήσεις πηγαίνει στο καινούριο της σπίτι στο οποίο μετακομίζει σιγά σιγά. Συνήθως τα κενά που υπάρχουν στο ενδιάμεσο τα καλύπτει με φωτογραφήσεις ή διαφημιστικά αφού εξακολουθεί να έχει την ιδιότητα του μοντέλου. Αυτό που της λείπει από την μέρα της είναι το γυμναστήριο αλλά υπόσχεται πως θα το ξαναβάλει σύντομα στην ζωή της!
Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει πιλότος! Μάλιστα μας αποκαλύπτει ότι είχε στείλει αίτηση στην Βritish Αirways σε ηλικία 16 ετών για να εξασφαλίσει μία θέση! Ο χώρος όμως της μόδας και στην συνέχεια της τηλεόρασης την κέρδισε και τώρα ακολουθεί μία ανοδική πορεία. Από τους ανθρώπους που θαυμάζει στην τηλεόραση και που το έχει πει πολλές φορές είναι ο Δημήτρης Ουγκαρέζος."Φοβερό μυαλό με αστείρευτο κέφι. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από αυτόν, να με θυμάστε!". Η Λυδία Παπαϊωάννου είναι ένα ακόμα από τα πρόσωπα που θαυμάζει γιατί τόσα χρόνια παρουσιάζει μόνη της εκπομπή. "Ποιος μπορεί να το κάνει; Τρομερό ταλέντο!", εξηγεί η Έβελυν.

Όσον αφορά μία άλλη συνάδελφό της, που ξεκίνησε κι εκείνη από το Mad, την Νάντια Μπουλέ η Έβελυν ομολογεί πως παρόλο που δεν έχει παρακολουθήσει τα στάδια της καριέρας της πιστεύει όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να εξελίσεται και να ανεβαίνει είναι πολύ ευχάριστο!
By TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...