11.1.09

Είμαστε η γενιά του... καφέ

Είμαστε η γενιά του τίποτα. Δεν αμφισβητούμε, δεν διεκδικούμε. Αράζουμε σε μια καφετέρια και φιλοσοφούμε τη ζωή. Δράση καμία, συνεπώς και αντίδραση καμία. Αποτέλεσμα μηδέν!
Είναι πιο εύκολα όλα όταν κάθεσαι και πίνεις τον Fredo espresso σου, γλυκό και αναπτύσσεις θεωρίες για αγρίους.

Οι ώρες περνούν, τα χρόνια… Κι εσύ εκεί! Με την ίδια παρέα, στο ίδιο τραπέζι, να λέτε τα ίδια πράγματα με μοναδική αλλαγή τον Fredo που έχει γίνει cappuccino. Πως οι νέοι αντικατέστησαν την γενιά των παππούδων ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχετε ξαναδεί συνταξιούχο πιτσιρικά; Είναι αυτός που 4,5,6 ή 7 χρόνια πηγαίνει σε μια σχολή και τα ¾ του χρόνου τα αφιερώνει στον καφέ.

Ακόμα και στα πανεπιστήμια ο καφές είναι must! Πως θα μπεις στο αμφιθέατρο χωρίς τον ζεστό Νες ανά χείρας; Να πιστέψουν όλοι ότι δεν πληρείς την εικόνα του τέλειου φοιτητή; Ακόμα και η ιδανική δουλειά για έναν φοιτητή είναι η καφετέρια.

Μιλάμε για τεράστιες ποσότητες καφέ πια. Ευτυχώς που οι βιομηχανίες δημιουργούν συνεχώς διαφορετικούς συνδυασμούς και καινούργιες γεύσεις. Αλλιώς ο άμοιρος ο φοιτητής θα έπεφτε σε «καφ-άθλιψη». Τότε, οι φυτείες της Βραζιλίας θα ήταν αρκετές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...